29.3.14

how i keep track of things

Kender I Evernote? Det er et rigtig godt program til at oprette noter i. Jeg bruger det blandt andet til at gemme inspirationer til indretning, outfits, madopskrifter osv. Dét jeg bruger det mest til, er dog at gemme ting jeg gerne vil eje. Jeg var før i tiden 99% impulskøber, der simpelthen ikke kunne lade være med at købe tøj/sko, så snart det var på tilbud og det så okay ud.
..Det er jeg gået væk fra nu, eftersom jeg har fyldt hele mit skab, min 2 meter høje reol og vores bryggers til med alt muligt, som jeg alligevel ikke går med og ikke engang kan huske at jeg har.
Evernote hjælper mig rigtig meget med at gennemføre dette, idet jeg sletter noterne undervejs som jeg finder ud af, at det bare er et flip jeg har over præcis det item og egentlig ikke brænder så meget for det eller når jeg har prøvet tøjet i butikken og det ikke sad perfekt som jeg vil have det.

Det bedste af det hele er, at noterne bliver synkroniseret mellem min macbook, iphone og ipad, så jeg altid har det ved hånden. Yndlings-app!

Btw har jeg lige købt trench coat'en på billede nr 4 i dag, har i MEGET lang tid ledt efter en perfect oversize én, og wuhuuu den her var lige i skabet. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar